Faqja e autorit

Daniel Silva

Website: www.danietsHvaboohs.com

Shkrimtari Daniel SiLva eshte fitues i shume gmimeve dhe autor i 21 romaneve, 18 prej te cileve kane ne qender personazhin e Gabriel Alonit. Te gjithe librat e tij kane shenuar rekorde shitjesh ne mbare boten dhe jane perkthyer ne me shume se 30 gjuhe. Ai banon ne Florida, me bashkeshorten e tij, gazetaren televizive Xhemi Gangel dhe dy binjaket e tyre, Lilin dhe Nikolasin. Per me shume informacione perte, mund te vizitoni faqen e internetit www.danietsHvaboohs.com

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania