Buy this product
800 Lekë

Damka e turpit ( Published by: Botime Pegi in 2012 )

Translator:  Amik Kasoruho

"Damka e turpit", është një nga klasikët më të njohur të letërsisë amerikane. I shkruar në vitin 1850 dhe mjeshtërisht i shqipëruar nga Amik Kasoruho, ky roman është një nga historitë romantike më prekëse të të gjitha kohërave. Temat e tij kryesore lidhen me rolin e gruas në familje dhe në shoqëri, me mëkatin dhe kontrastin midis së kaluarës e së ardhmes.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-124-41-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 248
  • Book dimensions: 145 x 205 x 15 mm

More About the Author

Nathaniel Hawthorne -

All rights reserved. © 2015 Library Albania