Buy this product
800 Lekë

Dallëndyshet e Kabulit ( Published by: Bota Shqiptare in 2009 )

Author:  Yasmina Khadra
Translator:  Vladimir Gjonaj

Që kur erdhën në pushtet talebanët, jeta e Mosheen dhe gruas së tij të bukur, Zunaira, filloi të shkatërrohej gradualisht. Ëndrra e Mosheen për tu bërë diplomat u përmbys si dhe Zunaira nuk mund të shfaqej më rrugëve të Kabulit e pambuluar siç bënte më përpara. Atiqi është roje burgu për të dënuarit me vdekje; errësira e burgut dhe fatkeqësia e punës kanë depërtuar në shpirtin e tij. Gruaja e Atiqit, Musarrati, vuan nga një sëmundje që asnjë mjek nuk mund ta kurojë. Edhe pse, jeta e këtyre katër njerëz është gati për t’u ndërthurur në mënyrë të pashpjegueshme, me anë të vdekjes dhe burgimit historia flet për pasionin dhe vetësakrificën e jashtëzakonshme. “Dallëndyshet e Kabulit”, është një roman befasues dhe elegjiak që tregon luftën e katër njerëzve për të qëndruar njerëzor, në një vend ku kënaqësia është mëkat vdekjeprurës dhe vdekja është bërë rutinë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2009)
  • Published in: 2009
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-11-81-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 208
  • Book dimensions: 135 x 205 x 0 mm

More About the Author

Yasmina Khadra -

All rights reserved. © 2015 Library Albania