Buy this product
900 Lekë

Dalje për ajër ( Published by: in 2021 )

Author:  George Orwell

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 4646 3 7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 276
  • Book dimensions: 114 x 179 x 20 mm

More About the Author

George Orwell -

EricArthurBlair (25 qershor 1903-21 Januar 1950), i njohur më mirë me pseudonimin George Orwell, çfarë një English novelist, eseistit, gazetari dhe kritiku. Puna e tij është shënuar me prozë kulluar, ndërgjegjësimin e padrejtësisë sociale, kundërshtimit të totalitarizmit, dhe mbështetje të hapur ndaj ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania