Faqja e autorit

Cristina Caboni


Cristina Caboni eshte nje nga zerat me prestigjioze dhe me te njohur ne skenen letrare italiane. Autore e romaneve Shtegu i parfumeve, bestseller i shitur ne te gjithe boten, tejet i vleresuar nga lexuesi dhe kritika, qe ka pushtuar majat e klasifikimeve italiane dhe europiane, Vajza e mjaltit, Kopshti i luleve sekrete> Libralidhesja e historive te humbura dhe se fundi Dhoma e endeses - nje liber ku fijet e se kaluares nderthuren me ato te se tashmes, ku veshjet mbartin plot kuptime misterioze dhe ku fati i dy grave puqet, per t'u dhene krahe endrrave, pa kurrfare frike.
Te gjitha romanet e Cristina Cabonit jane botuar ne shqip nga DITURIA.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania