Buy this product
1200 Lekë

Çoroditje ( Published by: in 2016 )


Krejtësisht e vetëdijshme e funksionit civil të satirës dhe detyrës etike, autorja Dava Nikolli, prezanton librin e radhës me satirë-fabula-poezi, titulluar “Çoroditje”. Perceptimi i disa momenteve satirike impresioniste, na bën që nëpërmjet tyre të kujtojmë situatat universale të njeriut. Intuita, kapaciteti dhe mënyra e të dëshmuarit të fakteve nëpërmjet fabulave, shprehin dhe paraqesin aspektet më kurioze në këtë vepër! Kontradiktore e aspekteve negative, në fabula gjejmë argëtim të realitetit që mund të rrisë një të qeshur dhe buzëqeshje, me pjesëmarrje të kafshëve që simbolizojnë njeriun. Libri është shkruar me bindje në mirëkuptim dhe simpati.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-223-30-2
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 180
  • Book dimensions: 141 x 203 x 15 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania