Faqja e autorit

Çlirim Mukli


Mban titujt Intelektual i shquar dhe për merita të veçanta civile 27 nëntor 1943, Berat Studimet e larta në Tiranë për Gjuhë shqipe dhe Letërsi...
Vite me radhë mësues në rrethet e Skraparit edhe të Beratit dhe nëseksionin e arsimit e në kabinetin pedagogjik të Beratit...
Përkthyes që shkëlqen. Ka sjellë në gjuhën shqipe më shumë së 20 vepra letrare, filozofike..., nga autorë si Shën Agostini, Plinio Martini, Stendal, Vilbur Smith, Leo Buscalia, Erih Maria Remark, Jorge Luis Borges .
Studiues i njohur. Ka një seri veprash në duar, sidomos Enciklopedi të medha dhe shumëvëllimëshe, të cilat do t'i kemi në duar së shpejti...

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania