Buy this product
250 Lekë

Cila stinë është më e bukur ( Published by: in 2014 )


Musa Vyshka është një nga shkrimtarët më të lexuar për fëmijë, në vendin tonë. Përveçse ka botuar shumë libra me tregime për fëmijë, ka disa libra të tjerë me poema dhe vjersha, po për fëmijë. Janë lexuar me dëshirë nga fëmijët librat, me poema dhe vjersha, të titulluar: “Shkronjat e arta” (poemë), “Aksioni ynë vazhdon” (poemë), “Historia e harabelit, ish-gjumashit, ish-dembelit” (poemë-përrallë), “Në kopshtin tonë” (poemë), “Mirëmëngjes, Klea!” (poemtha), etj. Nga krijimtaria e tij e fundit, për librin që keni në dorë, autori ka përzgjedhur një tufë me vjersha, përshtatur për moshat 6-10 vjeç. Së shpejti do të kini në dorë edhe librin tjetër me vjersha nga i njëjti autor. Lexim të këndshëm...

Price: 250 Lekë
Buy this product
250 Lekë

Product Details

  • Published in: 2014
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-158-18-5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 32
  • Book dimensions: 167 x 232 x 2 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania