Faqja e autorit

Christian Kracht


CHRISTIAN KRACHT është shkrimtar
zviceran me famë ndërkombëtare. Ka
botuar disa romane të suksesshme:
1979; Imperium; Të vdekurit etj. Me
këtë të fundit është vlerësuar me
Çmimin Hermann Hesse dhe Çmimin
Zvicerian të librit.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania