Faqja e autorit

Chris Smith


Chris Smith- i u rrit në fermën e izoluar të xhaxhait, por jeta e tij ndryshoi përgjithmonë ditën kur ata blenë dy robotë..
Jo prit, ky është Luke Skajuoker.
Chris-i është gazetar shtypi dhe radioje i nderuar me disa çmime, i njohur për prezantimin e emisionit të lajmeve "Neësbit" në Radion BBC-1 dhe ka luajtur rolin e një guri në pjesën teatrore të Krishtlindjeve të vitit 1979 në Park Infant School. Në kohën e lire ai shkruan libra. Dhe kur i mbetet ndopak kohë pas kësaj, e kalon i shtrirë në qetësinë e një dhome të errët. Chris-i jeton në pjesën veriore të Londrës bashkë me gruan, me djalin dhe me macen që quhet Mabel, e cila vdes për supë.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania