Faqja e autorit

Chloe Benjamin


CHLOE BENJAMIN është autore e romanit The anatomy of dreams për të cilin asaj iu dha çmimi i librit Edna Ferber. Për një kohë shumë të gjatë ka qenë në listën e kandidatëve për çmimin si romani më i mirë i Centre For Fiction, 2014. Benjamin ka lindur në San-Francisko, studioi në Kolegjin Vassar dhe në Universitetin e Uiskonsinit, ku kreu studimet pasuniversitare MFA (Master për Artet e Bukura) për prozën artistike. Ajo banon me bashkëshortin në Madison, Uiskonsin.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1300 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania