titleToAlt
Libri “Njëmijë e një net” vjen më tre vëllime. Në vëllimin e parë do të gjeni: • Ali Baba dhe dyzet hajdutët • Tri mollët • Gruaja e masakruar dhe djaloshi • Nuredin Aliu dhe Bedredin Hasani • Kurrizoja i vogël • Historia që rrëfeu rrobaqepësi • Histori e berberit • Historia e Abulhasan Ali Ebn Bekrit dhe e Shemselniharit,favoritë të kalifit Harun-Al-Rashid
Price: 790 Lekë
titleToAlt
Libri “Njëmijë e një net” është një libër me tre vëllime. Në vëllimin e dytë do të gjeni: • Sindbad Detari • Të tre kalanderët • Gomari, kau dhe bujku • Tregtari dhe xhindi • Plaku dhe drenusha • Plaku dhe dy qentë e zinj • Historia e peshkatarit • Mbreti grek dhe mjeku Duban • Burri dhe papagalli • Veziri i ndëshkuar • Mbreti i ri i ishujve të zinj • Historia e Zybejdes • Historia e Aminës
Price: 790 Lekë
titleToAlt
Libri “Njëmijë e një net” është libër me tre vëllime. Në vëllimin e tretë do të gjeni: • Aladini dhe llamba magjike • Ago Aliu, tregtar nga Bagdati • Kali magjik • Princ Ahmedi dhe perria Pari-Banu • Dy motrat ziliqare
Price: 790 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania