titleToAlt
“S’jam komuniste dhe ky nuk mund të quhet faj. Nuk jam fashiste , kam kulturë demokratike dhe jam nxënëse e të ndriturit Sami Frashëri ! Duke më dënuar mua, ju doni të dënoni Rilindjen !”
Price: 550 Lekë
titleToAlt
Ëndrra ime më e madhe ishte të shikoja dhe njëherë vendin tim , Shqipërinë. Ky është vendi që më ka dhënë mbresat më të mëdha dhe ku kam gjetur shpirtërimin e artit tim . Kur vij në Shqipëri,më duket se vijë në shtëpinë time ose , e thënë ndryshe , në parajsë. Për mua nuk ka vend më të bukur. Sot , në qoftë se kam njëfarë emri, këtë ia detyroj vendit tim , popullit , njerëzve që më edukuandhe bënë të eci para.
Price: 550 Lekë
titleToAlt
“ Kënga e popullit mbetet frymëzuese edhe për një soprano të muzikës klasike. Të jetosh dhe të krijosh mes të dyjave është sa e vështirë, aq dhe pasionante !... Jeta në art kërkon sakrifica të mëdha, por asaj duhet t'i përkushtohesh që të arrish të ngjitesh në lartësitë e artit të vërtetë".
Price: 550 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania