Buy this product
660 Lekë

Çfarë zbulimi! Histori idesh të rrufeshme ( Published by: Albas in 2019 )


Dysheme për t'u veshur me pllaka të ngjyrosura, një kurorë e artë që dyshohet se nuk është prej ari, rrufe që ndajnë në dysh pemë shekullore. Çfarë kanë të përbashkët? Janë disa nga problemet që i kanë shtyrë shkencëtarët dhe shpikësit që të bëjnë zbulime të mëdha që ndryshuan botën, të gjitha të përmbledhura në këtë libër.

Price: 660 Lekë
Buy this product
660 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 02 469 5
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 140
  • Book dimensions: 170 x 224 x 12 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania