Buy this product
1100 Lekë

Çfarë muzike! Muzikantë të famshëm; Grupe të rock-ut botëror dhe shqiptar ( Published by: Albas in 2019 )

Author:  Kozeta Kurti

Të guximshëm, rebelë, revolucionarë: “Çfarë muzike”! Në të pasqyrohen të gjithë grupet legjendare të rrokut botëror e këngëtar të famshëm të muzikës Pop, përfshirë këtu Nirvana, Rolling Stones, Pink Floyd, David Bowie, Daft Punk, Michael Jackson, Madonna, Elvis Presli etj. Përmbledhjes origjinale të autores italiane i janë shtuar edhe grupet rrok më të famshme shqiptare, historia e të cilave është përgatitur nga Kozeta Kurti dhe ilustruar nga Semela Mero. Nga grupet shqiptare përmendim, Elita 5, Djemtë e detit – i paharruari Gent Demaliaj, grupi Arb – Redon Makashi, Ritfolk, grupi X – Aleksandër Gjoka, Tingulli i zjarrtë – Elton Deda etj. Për çdo këngëtar apo grup muzikor botëror, por edhe shqiptar jepet një informacion bazë mbi krijimin, zbulimin, rrugëtimin në fushën e muzikës, ndikimin që kanë pasur dhe gjurmët që kanë lënë. Pra në këtë përmbledhje ju do të mund të lexoni për gjithë jetën e tyre.

Price: 1100 Lekë
Buy this product
1100 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 300 56 0
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 152
  • Book dimensions: 165 x 210 x 18 mm

More About the Author

Kozeta Kurti -

All rights reserved. © 2015 Library Albania