Buy this product
700 Lekë

Çështje të sintaksës së gjuhës shqipe ( Published by: INFBOTUES in 2013 )

Author:  Thoma Dhima

Në këtë libër përfshihen artikuj të botuar në revista gjuhësore e përmbledhje studimesh gjyhësore, si dhe kumtesa të mbajtura në konferenca të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.Gjuha dhe veçanërisht sintaksa e saj janë vazhdimisht në një dinamikë tëpandërprerë, vetë sintaksa përfaqëson nivelin më të lartë në piramidën hierarkike të një gjuhe, prandaj nga kjo fushë do të ketë gjithmonë çështje për diskutim.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: INFBOTUES (2013)
  • Published in: 2013
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-173-04-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 278
  • Book dimensions: 140 x 205 x 20 mm

More About the Author

Thoma Dhima -

All rights reserved. © 2015 Library Albania