Faqja e autorit

Carlos Ruiz Zafon


arlos Ruiz Zafón lindi në Barcelonë më 1964. Deri më 1993 ka jetuar në Los Anxhelos. Romani i tij i parë, Princi i mjegullës (1993), fitoi çmimin si romani më i mirë për të rinj. Më 1999 botoi romanin Marina, më 2001 librin Hija e erës, që shënoi miliona kopje të shitura anekënd botës, dhe më pas Loja e engjëllit, një sukses i madh ndërkombëtar. Librat e Zafón-it janë botuar në 45 vende dhe janë përkthyer në më shumë se 30 gjuhë. Ai është autori bashkëkohor spanjoll më i suksesshëm.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania