Buy this product
500 Lekë

Buzëqeshja e Mona Miushes ( Published by: Botime Pegi in 2013 )

Author:  Jeronim Stilton
Translator:  Agim Doksani

Aventurat gazmore të një miushi gazetar, familjes dhe miqve të tij, në një botë ku heroi ynë fiton gjithmonë. “Mona Miushiza fsheh një sekret! Miushardo da Zhvinçi kishte fshehur pas tablosë së saj disa shenja të veçanta misterioze… Nuhatja ime prej miushi më thotë që këtu fshihet një thesar. S’keni dëgjuar gjë për të? Doni të vini me mua, apo jo? Na pret një gjueti thesari për t’u pirë në kupë. Fjalë nderi e Jeronim Stiltonit!”

Price: 500 Lekë
Buy this product
500 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botime Pegi (2013)
  • Published in: 2013
  • ISBN-13: 978-9928-162-96-0
  • Page nr.: 118
  • Book dimensions: 140 x 190 x 10 mm

More About the Author

Jeronim Stilton -

All rights reserved. © 2015 Library Albania