Buy this product
800 Lekë

Burrin e sotëm mos e lër për nesër ( Published by: Toena in 2010 )

Author:  Geppi Cucciari
Translator:  Xhimi Lazri

Në ka më keq për një grua se sa kriza e të tridhjetave, është ajo e të tridhjetë e pesave. Xhepi, aktore komike, grua me jetë sentimentale të kënaqshme në dukje, këtë e di mirë. Është goxha me vonesë në lidhje me projektet e jetës dhe pas dy vjetësh dashurie në largësi, i duhet të merret akoma me Mikelen. Ai është i mençur, me humor, ka bërë gjithë atë karrierë dhe nuk ka ish të dashura të marra, që i marrin shpirtin. Kësisoj, duket si burri ideal për t'u martuar e për të bërë fëmijë. E vetmja kleçkë në këtë lidhje romantike është fakti që, Mikele, kurrë nuk i ka nxjerrë nga goja të lidhura bashkë ato fjalët "unë", "ti", "përjetë", "fëmijë", dhe Xhepit, kjo mungesë planesh, zë t'i rëndojë.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Toena (2010)
  • Published in: 2010
  • ISBN-13: 978-99943-1-609-0
  • Page nr.: 232
  • Book dimensions: 130 x 200 x 15 mm

More About the Author

Geppi Cucciari -

All rights reserved. © 2015 Library Albania