Buy this product
800 Lekë

Burri dhe gruaja ( Published by: Fan Noli in 2012 )

Author:  OSHO
Translator:  Sadedin Limani

“Puna ime është t'ju çliroj nga dualizmi i burrit dhe i gruas." Osho. Jin dhe Jang, burri dhe gruaja janë dy pole të jetës mbi tokë. Në përsiatjet dhe udhëzimet e tij, Osho mëson si të sjellim në harmoni artin e energjisë mashkullore dhe femërore dhe kështu të gjejmë një kuptim më të përgjithshëm për më shumë energji dhe gëzim jete.

Price: 800 Lekë
Buy this product
800 Lekë

Product Details

  • Publisher: Fan Noli (2012)
  • Published in: 2012
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99956-86-90-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 208
  • Book dimensions: 130 x 200 x 15 mm

More About the Author

All rights reserved. © 2015 Library Albania