Buy this product
620 Lekë

Bukuroshi i zi ( Published by: Dritan in 2003 )

Author:  Anna Sewell
Translator:  Manushaqe Bako

Jeta e një kali mund të jetë e mbushur me dashuri dhe përkujdesje. Por ajo mund të ketë edhe plot poshtërsi e mizori. Bukuroshi i Zi i përjeton të dyja këto anë në rrëfimin klasik të Ana Suellit. Treguar nga këndvështrimi i një kali, historia e Bukuroshit të Zi krijon në zemrën dhe mendjen tuaj figurën e një kafshe të ndjeshme, e cila kërkon dashuri dhe mirëkuptim. Nga ditët e lumtura, kur mëzi i vogël hidhej e luante me nënën e vet, Dukeshën, deri në vitet e vështira si kalë i një karroce taksi në qytet dhe, më në fund, në qetësinë e gjetur në moshë të thyer, jeta e Bukuroshit të Zi na tregon se edhe kuajt kanë ndjenja, madje ndonjëherë kuptojnë gjëra, që njerëzit as nuk i çojnë në mendje.

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2003)
  • Published in: 2003
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99927-54-59-7
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 236
  • Book dimensions: 140 x 200 x 15 mm

More About the Author

Anna Sewell -

All rights reserved. © 2015 Library Albania