Per shkak te situates se Covid-19, porosite jashte Shqiperise jane bllokuar deri ne nje njoftim te dyte.
Faleminderit per mirekuptimin.

Due to Covid-19 situation, orders for out of Albania have been blocked until a further notice.
Thanks for your understanding.

 

 

Faqja e autorit

Bronnie Ware

Website:  www.bronnieware.com.

Bronnie Ware eshte shkrimtare, kengetare, autore kengesh dhe mesuese muzike ne Australi.
Per te mesuar me shume rreth punes se saj, ju lutem vizitoni uebin zyrtar, www.bronnieware.com.

Shiko librat e autorit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania