Faqja e autorit

Brit Bennett


E lindur dhe e rritur në Kaliforninë Jugore, Brit Bennett u diplomua në Universitetin e Stenfordit dhe, më vonë, ndoqi studimet master për letërsi artistike në Universitetin e Miçiganit. Romani i saj i parë, "Nënat", ishte bestseller sipas gazetës "New York Times", ndërsa romani i dytë "Gjysma e zhdukur" doli menjëherë si bestseller numër 1 nga kjo gazetë. Është vlerësuar si një nga pesë shkrimtaret më të mira nën 35 vjeç nga Fondacioni Kombëtar i Librit në vitin 2021 dhe është zgjedhur në listën e revistës "Time" të 100 njerëzve të tjerë me më shumë ndikim. Shkrimet e saj janë botuar
në The New Yorker, New York Times Magazine, The Paris Review dhe Jezebel.

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania