Faqja e autorit

Brian Tracy


Brian Tracy eshte nje foles publik motivues dhe autor i vetezhvilluar Amerikano-Kanadez. Ai eshte autor i me shume se 17 librash qe jane perkthyer ne shume gjuhe.Librat e tij me te njohur jane Earn What You're Really Worth, Eat That Frog!, and The Psychology of Achievement.
Lindur: 5 Janare, 1944 (75 vjeç), Charlottetown, Canada

Shiko librat e autorit

titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania