Buy this product
1000 Lekë

Brenga ime shqiptare ( Published by: in 2016 )

Translator:  Elvana Zaimi

Një shtegtim në kërkim të origjinës dhe historisë, por mbi të gjitha në kërkim të eshtrave të babait, vdekur në vitin 1952 në burgun e Burrelit. I tillë mund të përkufizohet libri “Brenga ime shqiptare” me autor italianin Aldo Renato Terrusi. Brenga ime, rrëfen Terrusi, është gjetja e eshtrave të babait, Xhuzepes, burgosur menjëherë pas çlirimit, kur ai ishte drejtor i bankës kombëtare të Vlorës. Libri pasqyron pikërisht kalvarin e kërkimeve disavjeçare të këtyre eshtrave, por edhe dokumente dhe dëshmi të njerëzve që kanë punuar dhe njohur nga afër babanë e tij.

Price: 1000 Lekë
Buy this product
1000 Lekë

Product Details

  • Published in: 2016
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-4397-1-0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 272
  • Book dimensions: 136 x 206 x 14 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania