Buy this product
700 Lekë

Brenga e shpirtit ( Published by: Bota Shqiptare in 2006 )

Author:  Nicholas Sparks
Translator:  Hasan Bregu

Tejlori , zjarrfikës në një qytezë të Karolinës së Veriut, është një burrë që nuk i trembet rrezikut. Megjithatë. kurajoja e tij është më e vogël, kur është në mes të rreziku së rënies në dashuri. Një rrezik serioz... që nga çasti që njeh Denisë Holtonin, një vajzë-nënë e re, e mbërthyer nga problemet e një fëmije të vështirë. Te dy takohen shpesh e bëhen miq, por, para se t’i jepet ndjenjës, Tejlorit i duhet të vështrojë brenda vetes dhe në të kaluarën e tij dhe të zbulojë se nuk është tepër vonë për një të ardhme te lumtur...

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Bota Shqiptare (2006)
  • Published in: 2006
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99943-860-1-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 334
  • Book dimensions: 135 x 207 x 20 mm

More About the Author

Nicholas Sparks -

Nicholas Sparks u lind në Nebraska në vitin 1965 dhe ka studiuar në Universitetin Notre Dame. Prindërit e tij ishin Sparks Patrick, një shkencëtar, dhe Jill Marie. Ai ishte fëmija i mesëm i tre fëmijëve, me një vëlla më të madh Michael Earl Sparks "Micah" (1964) dhe një motër më të vogël, Danielle ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania