Librat e shtëpisë botuese

Botimet 55

Tel: 042321365
Email: info@botimet55.al
Fax: 042321365
Website: http://botimet55.al

Së bashku me të përditshmen “55”, tetorin e 1997-s nisi rrugëtimin edhe enti botues me të njëjtin emër, themeluar nga shkrimtari dhe botuesi Fahri Balliu. Pasqyrimi i të vërtetave historike dhe projektimi i mendimit perëndimor ishin binarët ku u ndërtua suksesi i pandërprerë i kolonave që Shtëpia Botuese ‘55” ka botuar në vazhdimësi. Botimet kanë gjetur lexues në të gjithë botën shqipfolëse, si një nevojë për katarsis në shoqëri të molisur nga marksizëm-leninizmi dhe injoranca lindore e një regjimi 50-vjeçar komunist.

Shiko librat e botuar

titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1700 Lekë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania