titleToAlt
Një përmbledhje me vjersha të shkurtra për kafshët. Nëpërmjet tyre, fëmijët mësojnë artistikisht një vjershë dhe në të njëjtën kohë njihen me kafshë të rralla. Libri është një lloj enciklopedie poetike për fëmijë.
Çmimi: 200 Lekë
titleToAlt
Libri, “Lodërzat e alfabetit”, ju mëson fëmijëve, 36 germat e alfabetit, nëpërmjet vjershëzave dhe ilustrimeve me ngjyra. Vjershëzat, mund të përdoren, sipas alfabetit, për t’u recituar në festën e abetares.
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 250 Lekë
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania