Librat e shtëpisë botuese

Botart

Website: http://www.botart.al/botart/

Shtëpia Botuese BOTART është themeluar në vitin 2005.
Në fokusin e saj përfshihen librat e dobishëm, me karakter formues
dhe edukues, kryesisht për brezin e ri, duke harmonizuar botimin e
autorëve të huaj me ata shqiptarë. BOTART boton gjithashtu letërsi të
zgjedhur për fëmijë, adoleshentë dhe të rritur, libra historikë, psiko-socialë
dhe filozofikë. Librat e botuar shpërndahen në të gjithë hapësirën shqiptare
në Ballkan, si dhe në vende të ndryshme të Europës e më gjerë.

Shiko librat e botuar

titleToAlt
Çmimi: 1400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 700 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 800 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 600 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania