Librat e shtëpisë botuese

Bota shqiptare


Shtëpia e librit dhe e filmit BOTA SHQIPTARE ka botuar mbi 300 tituj librash dhe ka prodhuar mbi 30 filma dokumentarë dhe të animuar. Veprimtarinë e saj e nisi në vitin 1992 me botimin e revistës "BOTA SHQIPTARE", e para revistë kulturore-artistike mbarë shqiptare. Me botimet e saj të larmishme e ka pasuruar bibliotekën shqiptare me autorë mjaft të njohur klasikë dhe bashkëkohorë.

Shiko librat e botuar

titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 500 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1200 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 400 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 300 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 250 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 900 Lekë
titleToAlt
Çmimi: 1000 Lekë

Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2015 Librari Albania