Buy this product
1200 Lekë

Bota e dinozaurëve ( Published by: Aeditions in 2019 )

Author:  Grup autoresh
Translator:  Stavri Pone

E dini që do të mahniteni me krijesat e pabesueshme parahistorike që janë edhe personazhet e këtij libri? Në të do të zbuloni grabitqarët e mëdhenj mishngrënës, barngrënësit gjigantë dhe zvarranikët e famshëm parahistorikë të detit. Ky libër është i veçantë, sepse, nga hipotezat e paleontologëve të ndryshëm, mbërrijmë tek të vërtetat e zbuluara në ditët e sotme, që nuk i kemi ditur më parë.

Price: 1200 Lekë
Buy this product
1200 Lekë

Product Details

  • Publisher: Aeditions (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-9928-287-12-0
  • Format: Hardcover
  • Page nr.: 141
  • Book dimensions: 217 x 294 x 16 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania