Buy this product
620 Lekë

Borëbardha dhe përralla të tjera ( Published by: Dritan in 2021 )

Author:  Grup autoresh

Përrallat më të Bukura! Këtu gjenden disa nga përrallat më të bukura të të gjitha kohërave. Tituj të njohur, si "BORËBARDHA", janë përralla mbi vlerat që kanë ende rëndësi për ne sot, si familja dhe besnikëria, miqësia dhe kuraja, të shkuarit mirë në shoqëri dhe realizimi i ëndrrave. Në këtë libër do të gjeni përralla që tashmë janë të preferuara, si dhe të tjera që do t'i lexoni për herë të parë, por e sigurt që do të bëhen, gjithashtu, të preferuarat tuaja.

Price: 620 Lekë
Buy this product
620 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dritan (2021)
  • Published in: 2021
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 184 77 1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 240
  • Book dimensions: 145 x 208 x 18 mm

More About the Author

Grup autoresh -

All rights reserved. © 2015 Library Albania