titleToAlt
Ky libër i mrekullueshëm dhe i këndshëm është ndërtuar në mënyrë të tillë që të ndihmojë fëmijët e vegjël të mësojnë alfabetin në një mënyrë të këndshme dhe të gëzueshme. Çdo faqe shoqërohet me ilustrimet plot ngjyra dhe me fjalët përkatëse. Metoda ofron një mënyrë të thjeshtë dhe interesante qe fëmija te mesoje fjalët e reja.Ky format i madh, është hartuar enkas për t'u përdorur në një mjedis mësimdhënës.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Një seri e mrekullueshme, e ngrohtë dhe plot humor, që do t’i shoqërojë të vegjlit tuaj, teksa hedhin hapat e parë të jetës
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Një seri e mrekullueshme, e ngrohtë dhe plot humor, që do t’i shoqërojë të vegjlit tuaj, teksa hedhin hapat e parë të jetës
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Një seri e mrekullueshme, e ngrohtë dhe plot humor, që do t’i shoqërojë të vegjlit tuaj, teksa hedhin hapat e parë të jetës
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Një seri e mrekullueshme, e ngrohtë dhe plot humor, që do t’i shoqërojë të vegjlit tuaj, teksa hedhin hapat e parë të jetës
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Një seri e mrekullueshme, e ngrohtë dhe plot humor, që do t’i shoqërojë të vegjlit tuaj, teksa hedhin hapat e parë të jetës
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Një seri e mrekullueshme, e ngrohtë dhe plot humor, që do t’i shoqërojë të vegjlit tuaj, teksa hedhin hapat e parë të jetës
Price: 200 Lekë
titleToAlt
…Ndaj duhet të bësh koncept skandalin, dhe objekt për analizë keqësinë fatale të gjërave, për me mund me thënë se keqësinë fatale të gjërave, për me mund me thënë se keqësia e gjërave nuk është ontologjike. “Gjërat shkojnë keq” është vetëm një konstatim masiv, i aftë për të pamundësuar veprimtaritë dhe rezestencat specifike të talenteve dhe subjektivimeve si fakultete perceptues ose të ndërgjegjshëm. Kjo analitike e mundshme duhet të jetë analitike e së keqes. Duhet t’i pergjigjemi inercisë së gjendjes së gjërave “që shkojnë keq” , me inercinë e entuziazmit të subjektit “sepse është subjekt”, mos me rënë as në fatalitetin konkret të gjendjes së gjërave, as në fatalitetin e të pasurit e të qenit opinion.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Për fëmijët të cilët duan ta mbushin çdo ditë me argëtim pa fund! Gjëra të mahnitshme. Ushqime të shijshme. Vizatime argëtuese. Lojëra interesante. Gjëegjëza dhe kuize. Sido që të ndjehesh, me këtë libër mërzitja do të rri larg.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Për fëmijët të cilët duan ta mbushin çdo ditë me argëtim pa fund! Gjëra të mahnitshme. Ushqime të shijshme. Vizatime argëtuese. Lojëra interesante. Gjëegjëza dhe kuize. Sido që të ndjehesh, me këtë libër mërzitja do të rri larg.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Vepra, “ Presheva, Bujanoci dhe Medvegja – dje, sot dhe nesër” ka të bëjë konkretisht me luginën përfshirë të gjitha fushat e jetës, ku trajtohen tema nga trevat e Kosovës Lindore, si: të drejtat e njeriut dhe të drejtat kombëtare të shqiptarëve dhe pozita aktuale juridike e kësaj hapësire, aspekte gjeostrategjike, pastaj tema që ndërlidhen me historinë, trashëgiminë kulturore, gjuhësinë, letërsinë, arsimimin, informimin, shëndetësinë, ekonominë, turizmin, arkitekturën, por ka edhe tema ku trajtohen raportet e Preshevës, Bujanocit e Medvegjës me hapësirat e tjera etnike shqiptare etj.
Price: 1400 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër do të gjeni tregime dhe novela nga shkrimtarët më të mirë të huaj si Anton Çehov, A. N, Tolstoi, Çarls Dikens etj, të përkthyer nga Xhevat Lloshi.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Tregime dhe novela të K. Paustovski-it dhe të përkthyer nga përkthyes të ndryshëm si Vedat Kokona, Sokrat Sheperi etj.
Price: 500 Lekë
titleToAlt
“Hylli i Dritës” ka qenë e para revistë e botuar në Shqipëri, me një program të qartë atdhetar, politik e kulturor, dhe që u bë shprehja më e pastër e intelektualëve katolikë dhe e kryesisë së Provinces Françeskane në Shqipëri, përfaqësuesit e së cilës qenë jo vetëm drejtori i saj Át Gjergj Fishta, por madje një plejadë letrarësh, gjuhëtarësh, folkloristësh dhe ekonomistësh që nderuan jo vetëm Provincën Françeskane por edhe Kombin. "Hylli i Dritës"- revistë kulturore dhe shkencore - do të botohet dy herë në vit. Mirëpresim studime, shkrime e materiale arkivore, të cilat, mbasi të shqyrtohen prej redaksisë dhe drejtimit shkencor, mandej do të botohen te "Hylli". Shkrimet për botim nuk duhet të jenë më shumë se 20-25 f aqe. Pranojmë vetëm studime apo shkrime kulturore të pabotuara. Kësisoj, shkrimet që do të sillni në redaksinë e "Hyllit", nuk duhet të jenë refuzuar prej ndonji organi tjetër për arsye metodologjike apo shkencore.
Price: 800 Lekë
 
All rights reserved. © 2015 Library Albania