titleToAlt
Zbuloni të fshehtat e shkencës me 101 eksperimente zbavitëse që mund t i realizoni edhe në kushtet e shtëpisë. Hyni në një botë magjike, ku do të mësoni duke u argëtuar.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Mësoni gjithçka për trupin e njerit nga koka te këmbët. Fakte, pyetësorë, veprimtari të ndryshme ju mësojnë, ju argëtojnë, ju nxisin kureshtjen dhe ju zgjerojnë njohuritë.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Të ndash faktin nga trillimi, të shembësh mitin dhe të provosh të vërtetën: gjithçka përmes një përmbledhjeje enciklopedike ku zbulohen të vërtetat.
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Një libër për të gjithë ata që duan të mësojnë konceptet themelore të programimit dhe të njohin botën e bukur të informatikës
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Enciklopedia e parë për dinozaurët e botuar në shqip. Përmban iIlustrime, fakte mahnitëse, lojëra dhe veprimtari pa fund dhe çdo faqe është e lidhur me internetin.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
ku do të mësoni çdo gjë rreth kafshëve. Përmban Ilustrime, informacione, pyetje, përgjigje dhe çdo faqe është e lidhur me internetin.
Price: 1200 Lekë
titleToAlt
Mësoni: Pse vendosen teleskopët në hapësirën" A e kanë vizituar Tokën jashtëtokësorët? Kur u formuan oqeanet dhe kontinentet? Cili është organi më i madh i trupit të njeriut? Përse janë kaq të rëndësishëm numratn?Kur u larguan dy milionë njerëz nga Irlanda?
Price: 2500 Lekë
titleToAlt
Nga koralet te balena, nga kolibri te shqiponja mbretërore, nga koala te elefanti; në këtë libër kallëzohet bukuria dhe shumëllojshmëria e botës së kafshëve të egra dhe atyre shtëpiake.
Price: 2000 Lekë
titleToAlt
Me një model trepërmasor në qendër, me ilustrimet dhe mënyrën e veçantë të ndërtimit, ky libër tepër i veçantë bën për vete çdokënd.
Price: 2000 Lekë
titleToAlt
Mësoni të fshehtat e botës egjiptiane. Nisni një aventurë tripërmasore dhe zbuloni mumjen egjiptiane shtresë pas shtrese!
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Nëse dëshironi të mësoni sekretet e Merlinit, magjistarit të madh, dhe të përvetësoni Artin e Magjisë, atëherë ky libër do të ndriçojë udhën tuaj.
Price: 2500 Lekë
titleToAlt
Ç'mistere fshihen në valët e detit Do ta zbuloni në këtë libër fantastik. Njeriu ka qenë gjithmonë kureshtar për çka mund të shihte në thellësitë oqeanike të panjohura deri më sot.
Price: 2500 Lekë
titleToAlt
Gjithçka që doni të mësoni mbi dragonjtë: historinë e tyre, llojet e ndryshme, vendndodhjen, zbutjen, si dhe të fshehtat që i kanë rrethuar ndër shekuj, do t i zbuloni në këtë libër të mrekullueshëm.
Price: 2500 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër do të mësoni dhe do të përvetësoni sekretet e mjeshtrave më të shquar. Këtu zbulohet e vërteta, magjia dhe misteri që fshihet pas iluzioneve më të famshme në botë.
Price: 2500 Lekë
titleToAlt
Mahnitëse janë historitë me piratë. Piratologjinë, me faktet nga bota reale e piratëve, thesaret që presin të zbulohen dhe surprizat pa fund, kërkon ta lexosh me një frymë.
Price: 2500 Lekë
titleToAlt
Nisni aventurën në mrekullitë e botës antike. Mësoni për mitet dhe misteret e saj. A ekzistojnë ende hyjtë e gjithëfuqishëm, heronjtë e pamposhtur dhe bishat përrallore.
Price: 2500 Lekë
titleToAlt
Udhëtoni në Egjiptin e Lashtë. Zbuloni piramidat madhështore dhe faraonët, faltoret e stolisura, thesaret prej ari dhe mumjet enigmatike.
Price: 2500 Lekë
titleToAlt
Cila është zanafilla e gjithësisë Çfarë është e vërteta Si mund të bëjmë një jetë të mirë Këto dhe shumë pyetje të tjera të mëdha për natyrën e jetës dhe të ekzistencës, njerëzimi i ka bërë gjatë gjithë historisë. Dhe mendimtarët e mëdhenj kanë dhënë zgjidhje, të cilat vazhdojnë ta formësojnë botën tonë. I shkruar me një gjuhë të thjeshtë, Libri i Filozofisë depërton në thelbin e kuptimeve të ndërlikuara, i pajisur me diagrama që zbërthejnë teori të koklavitura, me citime klasike që e bëjnë filozofinë të mbahet mend lehtë. Ilustrimet e goditura të librit luajnë me idetë tona mbi idetë.
Price: 2500 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër të ilustruar vogëlushët mësojnë mbi kafshët më të njohura në mjedisin e tyre natyror. Libri shpjegon mënyrën sesi ato hanë, si gjuajnë, zakonet dhe veçoritë e tyre të përgjithshme. Në faqet e librit paraqiten edhe kafshë më rralla në kontekstin shqiptar, me ilustrime tërheqëse, gjë që e rrit edhe më tepër kureshtjen e fëmijëve.
Price: 400 Lekë
titleToAlt
Price: 400 Lekë
titleToAlt
"Fjalori enciklopedik shqiptar" (FESH), botim i ri, është përgatitur në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë pas një pune komplekse disavjeçare të Qendrës së Enciklopedisë Shqiptare, të redaksive të 21 fushave tematike të Fjalorit, të Këshillit botues e të Redaksisë së përgjithshme dhe të disa qindra autorëve të zërave. Vepra e pranishme vijon rrugën e çelur nga "Fjalori enciklopedik shqiptar" i botuar në vitin 1985, i cili, si vepra e parë enciklopedike në gjuhën shqipe, shënon një arritje të rëndësishme të shkencës e të kulturës shqiptare. Ky është vëllimi i tretë i librit.
Price: 2000 Lekë
titleToAlt
"Fjalori enciklopedik shqiptar" (FESH), botim i ri, është përgatitur në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë pas një pune komplekse disavjeçare të Qendrës së Enciklopedisë Shqiptare, të redaksive të 21 fushave tematike të Fjalorit, të Këshillit botues e të Redaksisë së përgjithshme dhe të disa qindra autorëve të zërave. Vepra e pranishme vijon rrugën e çelur nga "Fjalori enciklopedik shqiptar" i botuar në vitin 1985, i cili, si vepra e parë enciklopedike në gjuhën shqipe, shënon një arritje të rëndësishme të shkencës e të kulturës shqiptare. Ky është vëllimi i dytë i librit.
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
"Fjalori enciklopedik shqiptar" (FESH), botim i ri, është përgatitur në Akademinë e Shkencave të Shqipërisë pas një pune komplekse disavjeçare të Qendrës së Enciklopedisë Shqiptare, të redaksive të 21 fushave tematike të Fjalorit, të Këshillit botues e të Redaksisë së përgjithshme dhe të disa qindra autorëve të zërave. Vepra e pranishme vijon rrugën e çelur nga "Fjalori enciklopedik shqiptar" i botuar në vitin 1985, i cili, si vepra e parë enciklopedike në gjuhën shqipe, shënon një arritje të rëndësishme të shkencës e të kulturës shqiptare. Ky është vëllimi i parë i librit.
Price: 1500 Lekë
 
All rights reserved. © 2015 Library Albania