titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Të ushqehesh me rrush, vetëm me rrush, gjatë një, dy, tre, katër javëve apo edhe më shumë. Apo: të hash tri vakte me rrush në ditë, plus një vakt vegjetarian të përkorë. Këto lloj regjimesh sfidojnë, a priori, të gjitha rregullat e dietetikës. E megjithatë, pjesa më e madhe e atyre që e kanë provuar këtë eksperiencë janë habitur nga ndryshimet që kanë parë të ndodhin me veten e tyre: ardhje në formë, kilet e tepërta të zhdukura, konstiracioni po ashtu, sëmundjet kronike si: ulçera, nefretiti, atriti etj., të shëruara. Kura e rrushit është e njohur së paku qysh prej dy shekujsh, si një terapi natyrale nga më efikaset. Sot ajo është rizbuluar, pas një periudhë të gjatë heshtjeje, në sajë të një ankete të kryer nga "Toka e gjallë". Në dritën e pesëqind dëshmive të mbledhura në kuadrin e kësaj ankete, kura e rrushit na shfaqet si një mjet unikal për të ripërtërirë organizmin tonë, që është i sulmuar në mënyrë të vazhdueshme nga stresi dhe nga mijëra ndotje të tjera.Përparësia e fundit, por jo më pak e rëndësishmja: është një kurë e këndshme dhe e lehtë për tu bërë, pa e ndërprerë aspak aktivitetin profesional.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Ky koleksion do t’u sjellë lexuesve të vegjël temat që u interesojnë dhe i befasojnë më shumë, përmes figuarave, tabelave, grafikëve dhe dokumenteve ndihmësit e tyre më të mëdhenj për mësim dhe argëtim.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Princeshat tepër magjepsëse argëtohen si ti me lojra e me numra. Lojëra vëzhgimi labirinte e ngjyrosje midis shumë të tjerave. Shijo nderkohë që mëson dhe vërteto zgjidhjet duke kthyer mbrapsht librin: nëse dëshiron të jesh një kandidate kokurente e vërtetë për mbretëreshë. Bëj siç bëjnë ato mos i shiko der në fund zgjidhjet!
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Piratët më guximtarë argëtohen si ti me lojëra numerike. Vëzhguese labirinte dhe ngjyrosje midis shumë të tjerave. Shijoje ndërkohë që mëson dhe gjeji zgjidhjet duke kthyer librin mbrapsht: nëse dëshiron një pirat të vërtetë bëj siku ata mos i shiko zgjidhjet deri në përfundim!
Price: 800 Lekë
 
All rights reserved. © 2015 Library Albania