titleToAlt
Një dhuratë e veçantë për njerëzit tuaj më të dashur.Imazhet dhe teksti janë të frymëzuara nga dashuria për njerëzit tuaj më të shtrenjtë.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Një dhuratë e veçantë për njerëzit tuaj më të dashur.Imazhet dhe teksti janë të frymëzuara nga dashuria për njerëzit tuaj më të shtrenjtë.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Katër libra të ilustruara me të cilat vogëlushët do të mësojnë konceptet bazë.
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Nëse shtypin butonin, vogëlushët do të dëgjojnë çaf çufet e trenit të kaltër.
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Nëse shtypin butonin, vogëlushët do të dëgjojnë lehjen e qenushit.
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Nëse shtypin butonin, vogëlushët do të dëgjojnë borinë e veturës së verdhë.
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Seria "Përrallëzat me katër Tinguj" ka përrallëzat më të bukura të shoqëruara me tinguj dhe muzikë.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Seria "Përrallëzat me katër Tinguj" ka përrallëzat më të bukura të shoqëruara me tinguj dhe muzikë.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Seria "Përrallëzat me katër Tinguj" ka përrallëzat më të bukura të shoqëruara me tinguj dhe muzikë.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Seria "Përrallëzat me katër Tinguj" ka përrallëzat më të bukura të shoqëruara me tinguj dhe muzikë.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Librat e mëdhenj me mozaikë përmbajnë nga 8 mozaikë
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Me meloditë që përmban çdo libër, përveç kënaqësisë së leximit, fëmijët do të argëtohen duke shtypur butonat dhe duke formuar mozaikët.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Me meloditë që përmban çdo libër, përveç kënaqësisë së leximit, fëmijët do të argëtohen duke shtypur butonat dhe duke formuar mozaikët.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Me meloditë që përmban çdo libër, përveç kënaqësisë së leximit, fëmijët do të argëtohen duke shtypur butonat dhe duke formuar mozaikët.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Me meloditë që përmban çdo libër, përveç kënaqësisë së leximit, fëmijët do të argëtohen duke shtypur butonat dhe duke formuar mozaikët.
Price: 1000 Lekë
titleToAlt
Një seri e mrekullueshme, që përmban 12 përrallëza klasike, të prera në forma të ndryshme.
Price: 100 Lekë
titleToAlt
Gjashtë përralla të mrekullueshme me pop up
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Gjashtë përralla të mrekullueshme me pop up Aladini është një i ri i varfër, i cili rekrutohet nga një magjistar nga Magrebi, i cili e mashtron duke thënë që është xhaxhai i tij dhe do ta ndihmojë me një punë që do ti sigurojë atij para dhe një jetesë më të mirë. Ama qëllimi i vërtetë i tij, është që të shtijë në dorë një llampë magjike të cilën vetëm Aladini mund ta aktivizojë. Aladini gjendet i mbyllur në shpellë dhe me ndihmën e xhindit të llambës i cili plotëson dëshira, ai kthehet në shtëpi tek e ëma. Më pas një tjetër xhind më i fuqishëm shfaqet që e ndihmon Aladinin të bëhet i pasur dhe të martohet me vajzën e Perandorit.
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Gjashtë përralla të mrekullueshme me pop up
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Gjashtë përralla të mrekullueshme me pop - up
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Gjashtë përralla të mrekullueshme me pop up
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Gjashtë përralla të mrekullueshme me pop up
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Një seri fantastike, e cila përmban 12 përralla klasike. Me ilustrimet plot ngjyra, të realizuara me profesionalizëm dhe të treguara me mjeshtëri, kjo seri është konceptuar për fëmijët që sapo fillojnë të lexojnë.
Price: 100 Lekë
titleToAlt
Një seri fantastike, e cila përmban 12 përralla klasike. Me ilustrimet plot ngjyra, të realizuara me profesionalizëm dhe të treguara me mjeshtëri, kjo seri është konceptuar për fëmijët që sapo fillojnë të lexojnë.
Price: 100 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania