titleToAlt
Ai ishte maxhordomi i preferuar, që krijoi një marrëdhënie të rrallë me Mbretëreshën. Ishte kryeshërbëtori të cilin Princesha e Uellsit e quante  shkëmbi im dhe i vetmi njeri të cilit mund t i besoj .U akuzua për vjedhje dhe, pas ndërhyrjes shumë të rëndësishme të sovranes, u shpall i pafajshëm. Ka qenë njeriu më i besuar, miku më i ngushtë  dhe është i vetmi person që është në gjendje ta ndajë mitin nga e vërteta e jetës së Dianës.
Price: 1100 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania