titleToAlt
Një liber ironik dhe prekës për magjinë e të qënit baba. Matteo Bussola ka aftësinë të rrëfejë jetën e përditshme në një mënyrë kaq të natyrshme, me një gjuhë kaq bindëse dhe të përzemërt, me një saktësi kaq të ëmbël, sa të na bëjë të mendojmë: po, ndonjëherë, letërsia luan kukafshehthi në botën e gjërave të vogla .
Price: 800 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania