titleToAlt
" Të gjitha sonetet nuk janë të shkëlqyeshme, por edhe vetëm më të përsosurat prej tyre do t'i kishin siguruar Shekspirit atë pavdekësi që përbën një nga temat e tyre të vazhdueshme".- W.H.Auden
Price: 400 Lekë
titleToAlt
"Një libërz dyzet faqesh. Munt t'a ngrerë një foshnje me majën e një gishti, se ky libërz është i lehtë sa një pendë. Po nuk ësht vetëm një libër. Është një monument. Dhe një monument me aqë rëndësi sa një qint viganë të bashkuar s'munt ta luajnë nga vendi...”- Faik Konica (Ese mbi "Prometeun e Lidhur" të Eskilit).
Price: 250 Lekë
titleToAlt
"Ajo të varroset bri Antonit të saj! S'do të ketë varr mbi tokë me një çift Kaq famëmadh! Por ngjarje të mëdha Si kjo trondisin dhe fajtorët. Fati I tyre është po aq për t'u dhimbsur Sa dhe lavdi' e tyre që të bën Të qash". -W. Shakespeare, “Antoni dhe Kleopatra”
Price: 450 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania