titleToAlt
Më kujto! 2022
Shefja e kuzhinës, Emi Tirni, ka recetën perfekte për jetën perfekte: të martohet me të dashurin e fëmijërisë, të krijojë një familje dhe të blejë restorantin e prindërve të saj. Por kur i fejuari i saj, Xhejms Donato, zhduket gjatë një udhëtimi me varkë, e ardhmja e saj shembet. Dy muaj më vonë, në vend që të ecë drejt altarit për t'u martuar me burrin e ëndrrave, Emi është në funeralin e Xhejmsit: në të njëjtën kishë, zbukuruar me të njëtat lule të porositura për martesën, me të afërmit e tij të ngurtë në rresht të parë.
Price: 1300 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania