titleToAlt
Elena Kocaqi Levanti, ka mbaruar studimet për hlstori me medalje të Artë në universitetin e Tiranës dhe më pas po në këtë universitet kreu studimet për juridik dhe shkenca politike. Ka mbaruar studimet pasuniversitare master dhe është në proçes doktorature. Autorja punon si pedagoge pranë disa universiteteve. Ka botuar disa libra me karakter historik.
Price: 1000 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania