titleToAlt
Kur lexon sonetet e Shekspirit, lexuesi pashmangshmërisht bëhet pjesë e “subjekteve” filozofike apo ngjarjeve që ato përshkruajnë; humb në labirintet e mendjes… Më anë të soneteve që ka lënë trashëgimi, dramaturgu i madh tregon se është po aq i madh edhe si poet. 
Price: 750 Lekë
titleToAlt
Menjëherë, këtu, tani pa bujë, pa justifikime do ishte e lehtë,tjetër herë a gjetkë për t'jetuar në harmoni me zërin e vetëdijes, siç e kuptoj unë  sapo filloj këtë,papritur zbuloj për befasinë time se s'jam i vetmi as i pari dhe as më i rëndësishmi në këtë udhë të nisur,fundi i së cilës s'varet nëse unë humbas ose jo.
Price: 700 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania