titleToAlt
Mari Magdalena është reale, siç janë edhe gratë e tjera rreth Jezusit, dishepujt, perandorët dhe një sërë emrash të tjerë.nA ishte Mari Magdalena e dashura e Jezusit As që duhet menduar! Shumë feministe bashkëkohore dhe admiruese perëndeshash janë përpjekur ta ngrenë Mari Magdalenën duke e lidhur atë me Jezusin seksualisht... një kundërshti në përqasje, edhe sikur të qe e tillë. Jezusi bëri një jetë pa mëkate, që përfshinte qëndrimin larg kurvërisë e qejfeve. Ai i qe kushtuar krejtësisht dëshirës së Atit dhe qëllimit të tij për çlirimin e njerëzimit.
Price: 500 Lekë
titleToAlt
Nga viti 1938 1945, hotel  Lutecia - hoteli i vetëm në bregun e majtë të Senës - bëhet pjesë e vetë fatit të Francës. Brenda mureve të tij zënë vend të mërguarit, shkrimtarë dhe artistë, pastaj oficerët nazistë dhe trafikantët e tregut të zi, që në fund ia lënë vendin karvanit të madh me të internuar që kthehen nga kampet e përqendrimit.nNë përpjekje për të nxjerrë sa më shumë në pah të dhëna biografike dhe me një frymëzim të spikatur romanesk, autori i jep jetë legjendës së dikurshme të këtij hoteli të madh, duke përdorur një art të gërshetuar me dritëhije, që i përshtatet më mirë se çdo gjë tjetër mitit të këtij hoteli.
Price: 500 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania