titleToAlt
Alfabeti zanor. Mëso ABC - në. Me këtë libër që flet, vogëlushët do të mësojnë alfabetin dhe fjalët e përditshme. Me figurat plot ngjyra, butonat për secilën shkronjë dhe butonin e madh i cili përmban alfabetin e plotë, mësimi i shkronjave dhe fjalëve të para kthehet në një lojë argëtuese.
Price: 1500 Lekë
titleToAlt
Prej më shumë se gjashtëdhjetë vjetësh, historitë e arushit Padigton i kanë mrekulluar fëmijët anembanë botës.
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Panda Kaloni një ditë të këndshme në park, teksa panda dhe miqtë e saj luajnë, argëtohen dhe gëzojnë.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Është koha e shfaqjes! Tani duhet të bëheni stiliste balerinash me këtë libër veshjesh me figura ngjitëse balerinash yll të bukura.
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort koteleve? Atëherë shfletoni këtë libër me histori magjepsëse, plot me piktura tërheqëse dhe gjëra emocionuese.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Doni të mësoni se çfarë u pëlqen më fort qenushëve? Atëherë shfletoni këtë libër me histori magjepsëse, plot me piktura tërhqëse dhe gjëra emocionuese.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Sot është festa e qenushit. Takohuni me të gjithë miqtë e tij, teksa dëfrejnë së bashku. Shtypni hundët e tyre dhe dëgjoni 8 tinguj fantastikë.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Vështroni faqe më faqe për të gjetur kafshët e xhunglës.
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Është koha për të mësuar së bashku me viçin Mumu, delen Belë dhe pulën Foletë. .
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Vështroni faqe më faqe për të gjetur kafshët e fermës.
Price: 800 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër të veçantë, duke prekur, ndier dhe shfletuar, vogëlushët do të njohin fjalët e para në mënyrë të përsosur.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Ky libër i mrekullueshëm është një mënyrë e përsosur që fëmijët të njihen.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Mësoni ngjyrat e ylberit, duke prekur dhe ndier, por edhe duke u argëtuar ndërkohë që shfletoni.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Në këtë libër fantastik fëmijët mund të prekin jelen e kalit, të ndiejnë rrotën e dhëmbëzuar të traktorit dhe të dëfrejnë në oborrin e fermës.
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Ndihmojeni fëmijën tuaj të mësojë fjalët e para me këtë fjalor, me figura argëtuese e plot ngjyra, që u nxitin e u përmirësojnë njohuritë fillestarëve të vegjël.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Ndihmoni vogëlushët të njihen me 100 kafshët e para, me anë të këtij fjalori argëtues dhe me figura plot ngjyra.
Price: 700 Lekë
titleToAlt
Bashkohuni me zanat magjike dhe bëhuni gati për argëtime të modës me këtë libër veshjesh me ngjitëse të Pyllit të Magjepsur.
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Vendosni kurorën dhe bëhuni gati për t'u zbavitur, duke zbukuruar kukullat me këtë libër veshjesh me figura ngjitëse plot stil për princeshat e hijshme.
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Ti dhe mikja jote më e mirë mund të kaloni orë të tëra duke veshur kukullat në mënyrë krijuese, si dhe duke u argëtuar me këtë libër veshjesh me figura ngjitëse për shoqet e ngushta.
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Vishni sipas modës kafshët e xhunglës e bëjini gati për karnavalet me vallen me konga, për perëndimin e diellit në lëndinën Hula, për një festë me banane dhe për shumë gjëra të tjera brenda këtij libri mode me figgura ngjitëse.
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Vishini sipas modës kafshët shtëpiake për t'u shfaqur në një premierç veshjesh f antastike, në një ditë sportive dhe në shumë gjëra të tjera brenda këtij libri mode me figura ngjitëse. Me mbi 250 figura ngjitëse plot ngjyra, admiruesit e vegjël të kafshëve do të kalojnë orë të tëra, duke u zbavitur me këte libër të mrekullueshëm. Në këtë seri:
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Histori të këndshme plot dhembshuri e dashuri për të kënaqur vogëlushët para gjumit dhe për tua bërë ëndrrat më të bukura.
Price: 1100 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania