titleToAlt
Price: 600 Lekë
titleToAlt
Jeni në klasë të parë! Sapo keni mbaruar abetaren! Antologji e dedikuar për fëmijët që sapo kanë mësuar të lexojnë! Tashmë mund të lexoni vetë librin tuaj! Praktikoni leximin dhe argëtohuni me historitë e bukura!
Price: 400 Lekë
titleToAlt
Price: 250 Lekë
titleToAlt
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Një përmbledhje me vjersha të shkurtra për kafshët. Nëpërmjet tyre, fëmijët mësojnë artistikisht një vjershë dhe në të njëjtën kohë njihen me kafshë të rralla. Libri është një lloj enciklopedie poetike për fëmijë.
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Libri, “Lodërzat e alfabetit”, ju mëson fëmijëve, 36 germat e alfabetit, nëpërmjet vjershëzave dhe ilustrimeve me ngjyra. Vjershëzat, mund të përdoren, sipas alfabetit, për t’u recituar në festën e abetares.
Price: 300 Lekë
titleToAlt
Price: 350 Lekë
titleToAlt
Price: 250 Lekë
titleToAlt
Xhoi Toi 2015
Price: 200 Lekë
titleToAlt
Zogu pup 2005
Price: 250 Lekë
All rights reserved. © 2015 Library Albania