Buy this product
700 Lekë

Artemis Fowl:Aksidenti arktik ( Published by: Dudaj in 2007 )

Author:  Eoin Colfer
Translator:  Elona Mistrovica

A është me të vërtetë një gjeni i krimit Artemis Fowl-i? Cinik, i paskrupullt dhe i pajisur me një intelekt superior e të jashtëzakonshëm e megjithatë, me një pikë të dobët: dashurinë për të ëmën, e cila rreket ta dërgojë në shkollë si të ishte një fëmijë i zakonshëm. Por edhe për të atin, i cili është zhdukur në mënyrë të mistershme mes akujve të Arktikut. Pikërisht për të gjetur Fowl Plakun, të burgosur nga mafia ruse, Artemisi kërkon ndihmën e armiqve të tij të përhershëm, magjistricë Shtupës, pjesëtares së policisë karkanxhollike dhe komandantit të saj aspak të sjellshëm, Julius Rrënjës. Por edhe Popullin e kanë mbytur telashet dhe për t’i zgjidhur ato ka nevojë për ndihmën e Artemisit… Një aleancë që do t’i japë jetë një aventure të vrullshme magjike – teknologjike, të cilën e bëjnë edhe më tërheqëse aksioni, ankthi nga e papritura dhe humori i zi: sepse vetëm një aventurë e re e Artemis Fowl-it mund ta kapërcejë të kaluarën.

Price: 700 Lekë
Buy this product
700 Lekë

Product Details

  • Publisher: Dudaj (2007)
  • Published in: 2007
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978-99943-0-019-8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 307
  • Book dimensions: 130 x 200 x 20 mm

More About the Author

Eoin Colfer -

All rights reserved. © 2015 Library Albania