Buy this product
900 Lekë

Gratë e vogla rriten ( Published by: OMSCA-1 in 2005 )

Author:  Luiza Mei Ellkot
Translator:  Guri Shyti

"Gratë e vogla rriten" është pjesa e dytë e romanit "Gra të vogla", që vazhdon me martesën e lumtur të Megit, përpjekjet e Xhoit për t'u bërë shkrimtare, tragjedinë e Betit dhe përjetimin e një romance të papritur dashurie nga Emi. E bazuar në jetën e saj, Alcott ka dhënë historinë e familjes Març, duke mrekulluar brezni të tëra lexuesish.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: OMSCA-1 (2005)
  • Published in: 2005
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927 52 67 x
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 336
  • Book dimensions: 134 x 205 x 25 mm

More About the Author

Luiza Mei Ellkot -

All rights reserved. © 2015 Library Albania