Buy this product
900 Lekë

Tom Gejts 12: Projekti im shkollor: Familja, miqtë dhe krijesat leshatore ( Published by: Botart in 2020 )


Duke punuar fort për projektin tim shkollor, zbulova gjithfarëlloj faktesh interesante, që nuk mi kishte marrë mendja ndonjëherë. Gjëra si: Shkak për njohjen e mamit me babin, paska qenë një copë tortë (për më shumë lexoni librin!), Macet rreth 70% të jetës së tyre e kalojnë në gjumë, Akullorja me mente thjesht nuk është akullore.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Botart (2020)
  • Published in: 2020
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 286 62 8
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 256
  • Book dimensions: 150 x 192 x 22 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania