Buy this product
550 Lekë

Si të gatuajmë ( Published by: EDFA in 2011 )

Author:  Evgjeni  Harizi

Në hartimin e këtij libri janë marrë parasysh: tradita popullore e të gatuarit, të dhënat e shkencës për nevojat që ka organizimi i njeriut për ushqim, rëndësia e produkteve ushqimore, përpunimi i ftohtë i produkteve etj. Në këtë botim është shtuar një kre; salcat dhe si nënkre; kërpurdhat, kërmijtë, ndërsa në krenët gjellë me peshk, gjellë me shpendë janë bërë përpunime. Janë shtuar dhe asortimnte të reja si dhe disa karakteristika. Ky botim i ri është pasuruar me mbi 200 asortimente.

Price: 550 Lekë
Buy this product
550 Lekë

Product Details

  • Publisher: EDFA (2011)
  • Published in: 2011
  • Language: Albanian
  • ISBN-10: 99927-867-0-1
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 383
  • Book dimensions: 137 x 205 x 23 mm

More About the Author

Evgjeni  Harizi -

Evgjeni Harizi lindi në Pojan të Fierit më 1939. Studimet e larta i kreu pjesërisht në Rusi dhe më pas në Universitetin e Tiranës në vitin 1963 si Inxhiniere Teknologe e Ushqimit Social. Pas emërimit në Ndërmarrjen e Ushqimit Social në Tiranë, ku punoi disa vjet si teknologe vazhdoi si pedagoge në ...

More about the author
All rights reserved. © 2015 Library Albania