Buy this product
900 Lekë

Shtërgjet ( Published by: Albas in 2019 )


Shtërgjet përbëhet nga një mozaik karakteresh që janë në lëvizje të pandërprerë. Duket se bota moderne lëviz në mënyrë të çoroditur dhe se kaosi është i gjithëpranishëm, jo vetëm ngaqë është copëtuar itinerari i lëvizjes, por edhe ngaqë vetë subjekti i lëvizjes është copëtuar. Kështu, në këtë libër pleksen lëvizje gjithfarëshe njerëzish të njohur a të panjohur, personazhesh historike a të trilluara, njerëzish a mumiesh, trupash të shëndetshëm a trupash të gjymtuar, trupash të plotë a pjesësh të tyre.

Price: 900 Lekë
Buy this product
900 Lekë

Product Details

  • Publisher: Albas (2019)
  • Published in: 2019
  • Language: Albanian
  • ISBN-13: 978 9928 311 03 0
  • Format: Paperback
  • Page nr.: 460
  • Book dimensions: 146 x 206 x 37 mm
All rights reserved. © 2015 Library Albania